Contact

Contact mbt De Compliance Academie of mbt NUX Compliance Consultancy, dat u graag adviseert

bij het verbeteren van uw gehele corporate compliance / business conduct programma

(hetzij mobiel: 0654914377, hetzij via een email aan nuxcompliance@kpnmail.nl, hetzij via onderstaand formulier):

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Voer bovenstaande code in

  Wilt u op de hoogte gehouden worden middels onze nieuwsbrief
  janee

  Recensies

  • "Tijdens de Foundation Course heb ik alle elementaire valkuilen in integrity en compliance management zien langskomen. Ik kon ze meteen koppelen aan wat ik de afgelopen jaren zelf bij opdrachtgevers heb gesignaleerd, tijdens implementaties van het SpeakUp meldsysteem. Heel herkenbaar en geldig. Aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden werden ook realistische, bruikbare werkprincipes aangereikt. Steeds was er oog voor de juiste verhouding tussen de te stellen doelen enerzijds en de capaciteit van de compliance discipline binnen de eigen organisatie anderzijds. De adviezen waren nuchter, realistisch en dus heel bruikbaar voor iedere compliance professional die haalbare verbeteringen nastreeft. Ik kan de Foundation Course van harte aanbevelen."
   Evita Slijper-Sips, Client Services Director, People Intouch
  • “Roland heeft mij met deze cursus toch echt weer verrast. Leerzaam, pragmatisch en humoristisch. Goede ervaringen kunnen uitwisselen. Zeer de moeite waard!”
   Lisette Hendrikse, Hendrikse Business Law & mede-oprichtster Legal Women
  • De kunst bij compliance is om het praktisch te houden. Roland is met zijn langjarige internationale ervaring bij uitstek in staat compliance op een effectieve en efficiënte manier te integreren in een onderneming. Met zijn lichte toon, aansprekende voorbeelden en praktische advies weet hij van dit vaak zware onderwerp ineens een opportunity te maken.  
   Philippe Creijghton, Head Corporate Investigations, Houthoff Buruma
  •   “Roland kan bogen op een zee van ervaring, maar door uitstekend te doceren laat hij zijn gehoor niet verdrinken: in een woord inspirerend!”  
   Erik de Jong, BU Manager Bright Alley
  • “Roland is zeer ervaren in zijn vakgebied en in dat vakgebied ook bevlogen en zeer inspirerend. Hij weet het energieniveau van de cursusgroep hoog te houden en werkt met pakkende voorbeelden en praktijksituaties, waardoor het een interactieve cursus wordt.”
   Linda Johannsmann, , Senior Legal Counsel KPMG
  • "Roland weet zijn brede ervaring op het gebied van compliance en zijn gedegen kennis van het onderwerp met energie en enthousiasme over te brengen. Daar heb ik erg veel van opgestoken! Deelname aan zijn bijeenkomsten zal niet teleurstellen.”
   Margriet Doolaard, Compliance Officer Stork Technical Services